POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE [Website]

Această politică de confidențialitate descrie modul în care informațiile tale personale sunt colectate, utilizate și protejate de către Xenobier S.R.L. prin intermediul site-ului xenobier.ro. Prin utilizarea site-ului nostru, îți dai consimțământul pentru colectarea și utilizarea informațiilor tale personale în conformitate cu această politică.

 1. DATELE DE IDENTIFICARE A FIRMEI

Xenobier S.R.L. Sediul social: Credintei, 47 (Camera 1), Oituz, Constanta Cod de identificare fiscal: 41835432 Registru Comerțului: J13 /3629 /2019 E-mail: [email protected] Telefon: [Numărul de telefon de contact]

 1. COLECTAREA INFORMAȚIILOR PERSONALE

Putem colecta informații personale, cum ar fi numele, adresa de e-mail și numărul de telefon, atunci când ne contactezi prin intermediul site-ului nostru sau când îți creezi un cont pe site-ul nostru.

 1. UTILIZAREA INFORMAȚIILOR PERSONALE

Informațiile personale colectate pot fi utilizate în următoarele scopuri:

 • Pentru a-ți furniza informațiile solicitate prin intermediul site-ului nostru;
 • Pentru a administra contul tău de utilizator și a-ți furniza serviciile solicitate;
 • Pentru a-ți trimite actualizări și informații relevante despre serviciile noastre;
 • Pentru a ne îndeplini obligațiile legale și reglementare.
 1. DIVULGAREA INFORMAȚIILOR PERSONALE

Informațiile tale personale nu vor fi vândute sau închiriate către terți, cu excepția cazurilor în care este necesar pentru furnizarea serviciilor noastre sau pentru îndeplinirea obligațiilor legale sau reglementare.

 1. DESTINATARII DATELOR PERSONALE

Informațiile tale personale pot fi divulgate terților numai în următoarele circumstanțe:

 • Atunci când este necesar pentru furnizarea serviciilor noastre sau pentru îndeplinirea obligațiilor legale sau reglementare;
 • Pentru a proteja drepturile, proprietatea sau siguranța noastră sau a altora.
 1. SECURITATEA INFORMAȚIILOR PERSONALE

Ne angajăm să protejăm informațiile tale personale împotriva accesului neautorizat, utilizării sau divulgării acestora prin luarea măsurilor de securitate adecvate.

 1. DREPTURILE UTILIZATORILOR

În conformitate cu legislația în vigoare, ai dreptul să accesezi, să rectifici, să ștergi sau să restricționezi prelucrarea datelor tale personale, precum și să te opui prelucrării acestora sau să soliciti portabilitatea acestora. În plus, ai dreptul de a depune o plângere la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP), dacă consideri că drepturile tale au fost încălcate.

Pentru a-ți exercita aceste drepturi sau pentru a ne contacta în legătură cu această politică de confidențialitate, te rugăm să ne trimiți o cerere prin intermediul adresei de e-mail [email protected].

 1. DURATA DE PĂSTRARE A DATELOR PERSONALE

Informațiile tale personale vor fi păstrate de către noi doar pentru perioada necesară pentru a îndeplini scopurile pentru care au fost colectate, în conformitate cu legislația aplicabilă.

 1. MODIFICĂRI LA POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE

Ne rezervăm dreptul de a actualiza această politică de confidențialitate la orice moment. Vom publica modificările pe această pagină și vom actualiza data de la începutul documentului. Îți recomandăm să verifici periodic această pagină pentru a fi la curent cu eventualele modificări la politica noastră de confidențialitate.

Dacă ai întrebări sau nelămuriri cu privire la această politică de confidențialitate, te rugăm să ne contactezi prin intermediul adresei de e-mail [email protected].